ביזנס

מוחיטו תה ירוק קר

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dignissimos doloribus, ea eius impedit itaque iure labore laboriosam laborum maxime nesciunt perspiciatis praesentium, sed sint sunt, tempore. Culpa error ipsam saepe?

שנת 2016 הולכת להיות שנת הקוקטיילים, וכמה שיותר צבעוניים, עשירים בטעמים ותוספות מרעננות – יותר טוב.

שנת 2016 הולכת להיות גם שנת הקאמבק של הרום, אבל אם עד היום כל קוקטייל על בסיס רום זכה מיד לתיאור האייטיזי "טרופי", היום אנחנו כבר יודעים שרום יכול לשמש גם לקוקטיילים אלגנטיים, מרעננים וכיפיים ממש.

 הרום מופק מתוצרי לוואי של קנה הסוכר ואחרי תהליך של תסיסה וזיקוק מתקבל משקה בעל ריח עז, טעם מתקתק ובעל אחוז גבוה יחסית של אלכוהול. רוב משקאות הרום מיוצרים בארצות הים הקריבי ובחלקים מדרום אמריקה, אוסטרליה והודו ומחולקים ל-3 קטגוריות:

רום בהיר – מומלץ לשתייה (עם קרח או נקי) ולקוקטיילים כמו מוחיטו או קובה ליברה

רום זהוב – רום העובר זיקוק ריף ומקבל תוספת קטנה של קרמל, המקנה לנוזל צבע זהוב ויפה

רום כהה – רום העובר זיקוק כפול ונמהל במים כדי להוריד את אחוז האלכוהול. הוא בעל מרקם עשיר וכבד יותר, אפילו מעט סירופי.

קבלו מאיתנו קוקטייל שהוא שילוב כיפי וטעים של 2 הכוכבים הגדולים של 2016:

מוחיטו תה ירוק קר

מרכיבים:

1 כפית מיץ לימון טרי

4-6 עלי נענע (פלוס כמה נוספים לקישוט)

4 עלי בייבי (לא חובה)

2 כפיות סוכר לבן

½ כוס תה ירוק מוכן שהתקרר

30 מ"ל רום לבן - BACARDI CARTA BLANCA

פרוסות ליים או לימון (לא חובה)

 

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים בקנקן גדול עם קוביות קרח ומגישים בכוסות קוקטייל.

                                                   
מוחיטו תה ירוק קר

 

כתוב תגובה